Politica de confidentialitate

POSTCARD SRL in calitate de autor, proprietar, administrator al Site-ului shop.irinaneacsu.com, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care viziteaza Site-ul in vederea efectuarii unor cumparaturi on-line.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile pentru care POSTCARD SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, POSTCARD SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a POSTCARD si va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa fie stocate si utilizate pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor

In calitate de utilizator* al site-ului, sunteti obligat(a) sa furnizati datele personale, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii, livrarea bunurilor si emiterea facturilor pentru bunurile livrate / serviciile prestate. Refuzul dvs. duce la imposibilitatea procesarii comenzii.

*Prin termenul "utilizator" al Site-ului se intelege orice vizitator care se inregistreaza prin completarea datelor personale intr-un formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea comenzilor de produse de pe site.

Tipul de date colectate: date necesare pentru inregistrare pe site si facturare (nume, prenume, telefon, adresa de livrare, email), date de trafic, cookie-uri (stocate automat) necesare pentru colectarea adresei IP a computerului, a tipului de browser folosit si paginile vizualizate, a referintelor si apoi pentru procesarea informatiilor in forma agregata, precum si pentru autentificare si retinerea cosului de cumparaturi.

Utilizatorii au dreptul de a refuza sau sterge cookie-urile, insa acest fapt va afecta usurinta navigarii pe site. Cookies ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online.

Nu sunt colectate nici un fel de date referitoare la cardul sau contul dumneavoastra de banca

Partajarea datelor. Datele personale de identificare colectate de operatorul POSTCARD sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului POSTCARD SRL, abonarea la newsletter etc), conform legilor in vigoare.

POSTCARD SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate

POSTCARD SRL nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Datele non-personale de identificare (adresele IP, datele de trafic si cookie-urile) sunt date cu caracter anonim, stocate pe site si in serviciul de monitorizare a traficului Google Analytics si sunt folosite doar pentru analize asupra performantei site-ului si pentru realizarea de analize si rapoarte statistice, rezumate si informari precum si activitati de marketing cum ar fi publicitate, promovarea si ofertarea produselor si serviciilor proprii.

Conform Legii nr. 677/2001 va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

In conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele dv. personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatioriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa, Bulevardul Natiunilor Unite nr. 5, bl. 110, sc. 2, ap. 42 Bucuresti, Bucuresti, cod postal 50121 va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

- sa interviti asupra datelor transmise;

- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara

- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

POSTCARD nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.


Securitatea datelor personale

POSTCARD nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale precum si pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

Securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic este garantata prin urmatoarele masuri:

- baza de date este securizata cu acces computerizat pe baza de user si parola. Accesul este limitat doar la persoanele care pregatesc comenzi, factureaza si de exceptie datele sunt accesate de personalul IT la corectia procedurilor de backup

- software verificat si verificabil

- monitorizare interna ids

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre POSTCARD a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre POSTCARD SRL, este periodic analizata din punctul de vedere al securitatii.


Abonarea si dezabonarea la newsletter

Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat, POSTCARD SRL le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, numai avand acceptul dumneavoastra.

In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul site-ului este gratuita si implica acceptarea Termenilor si conditiilor. Oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru  “Termeni si conditii”

Abonatii newsletter-ului pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, POSTCARD nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.


Legaturi externe

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului POSTCARD SRL, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o Politica de confidentialitate diferita de POSTCARD SRL.

Atunci cand vizitati situl este posibil ca date despre dvs. sa fie colectate si de parti terte ca de exemplu sisteme de contorizare a traficului si sisteme de publicitate online.


Termeni si conditii

Va rugam sa accesati si sectiunea “Termeni si conditii” de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

POSTCARD SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.


Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul POSTCARD SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul POSTCARD SRL .


Contact

Sediul social : Bulevardul Natiunilor Unite nr. 5, bl. 110, sc. 2, ap. 42 Bucuresti, Bucuresti, cod postal 50121

J40/7956/2015

CUI: 34714942

Email: shop@irinaneacsu.com

Tel: 0722134307